نماد سایت خرید و فروش فلزیاب

فلزیاب چیست و معرفی انواع فلزیاب

فلزیاب چیست و معرفی انواع فلزیاب

فلزیاب چیست و معرفی انواع فلزیاب : در این مقاله قصد داریم تا شما را با مفهوم فلزیاب و هر آنچه که در مورد آن باید بدانید آشنا کنیم. مطالعه تاریخچه پیدایش فلزیاب ها برای افزایش آگاهی شما کاوشگران عزیز خالی از لطف نمی باشد. بسیاری از افراد با شنیدن کلمه فلزیابی به یاد افرادی می افتند که با در دست داشتن یک دستگاه در بیابان ها به دنبال پیدا کردن گنج و دفینه هستند در صورتی که وقتی به دنیای فلزیابی وارد شده و با این سرگرمی اعتیاد آور آشنا می شوید دیگر ترک کردن آن راحت نیست. در ادامه شما با مفهوم و فلزیابی و دلایل محبوبیت روز افزون آن آشنا می شوید.

چرا مردم فلزیابی می‌کنند:

بیایید با یک سوال ساده شروع کنیم که ” چرا فلزیابی اینقدر هیجان انگیز بوده و طرفدار دارد ؟ “پاسخ دادن به این سوال ساده نبوده و باید بسیاری از جنبه های این فعالیت مورد بررسی قرار گیرد اما چیزی که باید بیش از همه به آن توجه شود این است که افراد مختلف به دلایل مختلف اقدام به فلزیابی می‌کنند.

کاوشگران حرفه ای به این فعالیت به عنوان یک فعالیت درآمدزا نگاه کرده و با فروش یافته‌های خود به کلکسیون داران شخصی ، موزه ها و … درآمد کسب می کند. بیشتر افرادی که در ایران به این فعالیت مشغول هستند را می توان جزء این دسته از افراد به حساب آورد.

 

دلایل استفاده از دستگاه فلزیاب :

چگونه فلزیابی را شروع کنیم

قبل از هر چیزی بیاید تا در مورد وسایلی که برای این فعالیت مورد نیاز است بحث کنیم و بعد از آن به سراغ محل‌هایی که برای فلزیابی مناسب است می‌رویم. بسیاری از وسایل و تجهیزات هستند که می‌تواند فلزیابی را برای شما لذت بخش تر و رسیدن به اهداف را برای شما آسان تر کند.

این تجهیزات و وسایل برای کاوشگران حرفه‌ای و مبتدی متفاوت بوده و با توجه به بودجه‌ای که در اختیار دارید می تواند متغیر باشد. برخی می گویند که فلزیاب نقطه زن ، کویل های اضافه ، بیلچه ، کیف حمل و نقل ، دستکش ، باتری فلزیاب اضافه و … برای شروع لازم ضروری است اما واقعیت این است که تنها چیزی که برای شروع این فعالیت نیاز دارید فقط علاقه است.

قیمت فلزیاب های مبتدی خارجی

اکنون که در حال نگارش این مقاله هستیم دستگاههای با کیفیت مبتدی قیمتیبین ۲۰۰ تا ۵۰۰ دلار دارند. قیمت های بالاتر از ۵۰۰ دلار در دسته فلزیابهای متوسط قرار می‌گیرند. و گنج یاب های فوق حرفه ای گاها تا ۲۰ هزار دلار نیز به قیمت دارند اما این دستگاه ها برای کاوشگران حرفه‌ای و کاوش در مکان های سخت و صعب العبور با عمق زیاد و بیشتر برای پیدا کردن طلا کاربرد دارند و به هیچ عنوان به افراد مبتدی توصیه نمی شوند.

برند هایی که تولید کننده بهترین فلزیابهای مبتدی هستند شما می توانید از بین محصولات آنها دستگاه مورد نظر خود را انتخاب کنید در زیر آورده شده است:

اگرچه شرکت های بالا در تولید دستگاه های حرفه ای نیز فعالیت دارند اما همانطور که در قبل به آن اشاره کردیم برای شروع فلزیابی نیازی به خرید دستگاه حرفه ای نیست.

برخی از بهترین و پرفروش ترین فلزیاب های مبتدی کاوشگران تازه کار برای شروع فعالیت خود انتخاب می کنند در زیر آورده شده است:

بهترین دستگاه فلزیاب کدام است؟

اگر بخواهیم صادقانه صحبت کنیم باید بگوییم که بهترین وجود ندارد. برخی فکر می‌کنند که یک مدل خاص از فلزیاب عمق بیشتری را کاوش می کند و یا در پیدا کردن فلزات بهتر از بقیه عمل میکند اما این قضیه وقتی صادق است که ما یک دستگاه ۲۰۰ یا ۳۰۰ دلاری را با یک دستگاه بالاتر از سه هزار دلار مقایسه می کنیم. در حقیقت بهترین سوال این است که از خود بپرسید ” کدام دستگاه برای من مناسب است؟

” زیرا کلمه “من” در سوال بسیاری از متغیرها را شامل می شود:

 

تاثیر محل کاوش در انتخاب دستگاه:

ساختار خاک محل زندگی شما و آب و هوای آن می تواند مستقیماً بر روی عملکرد دستگاه تاثیر بگذارد و اینکه آیا شما فلزیابی را به‌عنوان فعالیتی درآمدزا میبینید یا فعالیت تفریحی و برای گذراندن وقت و اینکه شما برای خرید یک دستگاه چقدر می‌توانید هزینه کنید و آیا توانایی کار کردن با فلزیاب های دارای تنظیمات بسیار یا سوئیچ متفاوت را دارید یا خیر.

هنگامی که یک سکه نقره ای را در مقابل یک فلزیاب ۲۰۰ دلاری و یک فلزیاب پنج هزار دلاری قرار می دهید هر دوی آنها میتوانند آن را تشخیص دهند اما هنگامی که یک تکه فلز زنگ زده را در کنار آن قرار می‌دهید فلزیاب ارزان تر فقط وجود فلز را تشخیص می دهد اما فلزیابی که دارای قیمتی بالاتر میباشد علاوه بر تشخیص وجود فلز می تواند جنس فلز را نیز تشخیص داده و با ارزش بودن و بی ارزش بودن آن را نیز مشخص کند(یعنی مشخص می‌کند که یکی از آنها یک سکه با ارزش و دیگری تکه فلزی بی ارزش می باشد ).

این تنها یکی از موارد تفاوت دستگاههای حرفه ای با دستگاه های مبتدی می باشد. به دلیل اینکه این مقاله یک راهنمای جامع در مورد فلزیابی میباشد از توضیح دادن تخصصی تکنولوژی به کار رفته در انواع گنج یاب خودداری می‌کنیم و در مقاله های دیگر به تفاوت فلزیاب های پالسی با فلزیاب های VLF می پردازیم.

اگر بودجه شما برای خرید یک دستگاه کاوش کافی نیست می توانید با مراجعه به سایت های گوناگون فلزیاب دست دوم ( فلزیاب کارکرده ) را با قیمتی به مراتب پایین ترخریداری کنید. بهترین مکان برای فلزیابی و گنج یابی کجاست تشخیص بهترین مکان برای گنج یابی یک امر نیمه تخصصی بوده و بهتر است برای شروع از افراد با تجربه دراین زمینه کمک بگیرید اما در ادامه ما برخی از مکان های پرطرفدار را

برای کسانی که به تازگی شروع به فعالیت کرده اند معرفی می کنیم:

انواع فلزیاب های معمول

این دستگاهها به صورت کلی به سه دسته زیر تقسیم می شود:

 

کاربرد و مصارف معمول فلزیاب ها :

 

 

خدمات پس از فروش شرکت فلزیاب غرب :

بعد از اطمینان از اصالت و سالم بودن دستگاه حتما این به این نکته توجه کنید که شرکتی که دستگاه را از آن خرید می کنید دارای خدمات پس از فروش باشد تا در صورتی که بعد از خرید احتیاج به قطعه و یا آموزش داشتید بتوانید با شرکت مورد نظر تماس بگیرید و یا حتی بتوانید دستگاه خود را ارتقا دهید .

 

شماره تلفن جهت مشاوره رایگان خرید و فروش فلزیاب و طلایاب

09303580080  – 09383008538

میتوانید ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

لینک های مرتبط:

خرید فلزیاب 

خرید و فروش فلزیاب

خرید فلزیاب تصویری

خرید فلزیاب نقطه زن پالسی

خرید ردیاب و شعاع زن

خروج از نسخه موبایل